Populární Bowers & Wilkins ZEPPELIN (2021) je skladem 
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
| 604 605 355
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
30.04.2022
Sonus faber Omnia
Špičkový bezdrátový reproduktor "vše v jednom" pro vylepšení domácího zvuku. VÝZNAM DESIGNUVícevrstvá dřevěná deska okamžitě evokuje ikonický itals... číst celé
31.03.2022
"Retro" integrovaný zesilovač a streamer JBL SA750
Na počest 75. výročí navrhla společnost JBL integrovaný zesilovač SA750 v retro stylu s bočními panely z dýhy z teakového dřeva a zcela moderními funk... číst celé
25.02.2022
ANC sluchátka Mark Levinson 5909
BT sluchátka s aktivním potlačením hluku (ANC) Mark Levinson 5909 Již 50 let je Mark Levinson známý svými produkty splňujícími nejvyšší standardy rep... číst celé
Zobrazit všechny novinky


Classé delta

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Loga

Otevírací doba

Po-Čt: 10:00 - 17:30
Pá:        9:00 - 17:00

Kde nás najdete

AVcenter.cz s.r.o. 

Vinohradská 1597/174
130 00 Praha 3

Kontakty
info@AVcenter.cz
| 604 605 355
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2022