Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


KONTAKTY

AVcenter.cz s.r.o.
Jana Růžičky 1165/2a,
148 00 Praha 414
tel: (+420) 226 210 810, 604 605 355
info(a)AVcenter.cz
Bankovní účet: 2100130506 / 2010
Po-Čt: 10-13, 14-18; Pá: 9-13, 14-16:30

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 7 987,00 Kč (311,49 EUR)
skladem
naše cena 4 350,00 Kč (169,65 EUR)
skladem
naše cena 1 543,00 Kč (60,18 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 5 180,00 Kč (202,02 EUR)
skladem
naše cena 400,00 Kč (15,60 EUR)
není skladem
naše cena 11 000,00 Kč (429,00 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Recenze McIntosh MA252 na HiFi VoiceAmerický McIntosh vždy byl, je a patrně i bude značkou, kterou musíte po vizuálně stránce buď... arr3Arcam: nová řada HDAARCAM HDA Oproti starším produktům se jedná o výrobky za podobnou cenu, avšak doplněné o vynikající... arr3EISA Award 2018-2019  Vítězové EISA Awards 2018–2019                  ... arr3Novinka: McIntosh MC462Nový koncový stereo zesilovač McIntosh MC462 Power Output per Channel: 450 Watts @ 2, 4 or 8... arr3Accuphase. High-End legenda z Japonska Produkty japonské High-Endové značky Accuphase nově v naší nabídce. U nás k poslechu: Accuphase...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů