Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
По-русски: +420 604 605 355
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
08.09.2021
Canton Reference K 3 jen u nás
Srdečně Vás zveme k poslechu excelentních Canton Refernce 3 K, které lze jen do konce září poslechnout také s vynikající elektronikou Gryphon - zesilo... číst celé
01.09.2021
Gryphon Diablo 300
Gryphon Diablo je dost možná nejpopulárnějším integrovaným zesilovačem všech dob. Navzdory prodejům tisíců jednotek je jeho virtuální absence na trhu ... číst celé
28.08.2021
Mark Levinson
Nově máme v naší nabídce produkty skvělé značky Mark Levinson. Mark Levinson - americká značka špičkových audiokomponentů byla založená v roce 1972... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Loga

Otevírací doba

Po-Čt: 10:00 - 17:30
Pá:        9:00 - 17:00

Kde nás najdete

AVcenter.cz s.r.o. 

Vinohradská 1597/174
130 00 Praha 3

Kontakty
info@AVcenter.cz
По-русски: +420 604 605 355
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2021
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.