Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
По-русски: +420 604 605 355
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
10.06.2021
Soundbar DENON Home SB550 s Dolby Atmos a DTS:X
Soundbar Denon Home SB550 Black je špičkový zvukový projektor, který vám poskytne vysoce kvalitní zvuk v každé situaci. Díky 110 rokům zkušeností doká... číst celé
17.04.2021
NAD M33 a Cambridge Evo 150 u nás k poslechu
Nové zesilovače ze streamerem NAD M33 a Cambridge Audio Evo 150 u nás k poslechu číst celé
29.03.2021
T+A HA 200 a Solitaire P u nás k poslechu
Referenční sluchátkový zesilovač T+A HA 200 ve třidě A a referenční magnetoplanární sluchátka T+A Solitaire P u nás k poslechu. T+A HA 200 Nekompr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Loga

Otevírací doba

Po-Čt: 10:00 - 17:30
Pá:        9:00 - 17:00

Kde nás najdete

AVcenter.cz s.r.o. 

Vinohradská 1597/174
130 00 Praha 3

Kontakty
Logo
info@AVcenter.cz
По-русски: +420 604 605 355
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2021
Hudba je lékem na trápení duše - Quintus Horatius Flaccus
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.