Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.02.2019
Chord Hugo M Scaler skladem
Proč mít scaler (upsampler)? Nový, pokročilý M Scaler od Chordu zvládne  převést všechny digitální vstupy  až na 705,6, potažmo 768 kHz (dle základní... číst celé
15.02.2019
Bezdrátový reproduktorový systém McIntosh RS200
McIntosh RS200   Bezdrátový reproduktorový systém McIntosh RS200. Systém podporuje Apple AirPlay 2, má Bluetooth 5.0 konektivitu (AAC, Qualcomm apt... číst celé
03.02.2019
Přihlášení přes Facebook účet
Dnes bylo aktivováno přihlašování do e-shopu pomocí účtu na Facebook. To značně urychlí přihlášení i případnou registraci zákazníka.   číst celé
Zobrazit všechny novinky


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Show Room

Nakupování

Sociální sítě

 Platba kartou na prodejněComGateTax Free & Ověřeno zákazníky

AVcenter.cz s.r.o. 

  • Jana Růžičky 1165/2a, 148 00 Praha 414
  • Tel: +420 226 210 810
  • Mob: +420 604 605 355
  • Email: info(at)AVcenter.cz
  • Otevírací doba: 10:00-13:00, 14:00-18:00;
    v pátek 9:00-13:00, 14:00-16:30

 Facebook Twitter Google + 

Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2019

Hudba je lékem na trápení duše - Quintus Horatius Flaccus
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.