Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 10:00-18:00 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.12.2019
Audiovector Arrete R1 + Freedom Grounding
Reprosoustavy Audiovector jsou připraveny excelovat v každém okamžiku. Je to maximálně vyladěný model dvoupásmové perfektně hrající reprosoustavy. S... číst celé
06.12.2019
Accuphase A-48 u nás k poslechu
Vychutnejte si čistou třídu A. Zesilovač pracující v čisté třídě A vždy produkuje svůj plný jmenovitý výstupní výkon bez ohledu na zatížení. Tento pří... číst celé
15.11.2019
Lumin T2 u nás k poslechu
Lumin T2 je prvním přepracováním klasických základních desek a šasi A1 / T1. Tento nový přístup kombinuje pevnou konstrukci cnc panelu s technologií X... číst celé
Zobrazit všechny novinky

AVcenter.cz s.r.o.
Jana Růžičky 1165/2a
148 00 Praha 414
Tel:   +420 226 210 810
Mob: +420 737 123 775


Proč právě AVcenter.cz?

  • prostor je klimatizován
  • bezproblémové parkování
  • bezbariérový přístup
  • lze platit kartou
  • bankomat (Fio) - 150m
  • Tax Free pro turisty

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Otevírací doba
  • Po-Čt: 10:00 - 18:00
  • Pá:        9:00 - 17:00
  • So-Ne: dle dohody
Kde nás najdete

AVcenter.cz s.r.o. 

Jana Růžičky 1165/2a 
148 00 Praha 414

 

Kontakty
Logo
AVcenter.cz
info@AVcenter.cz
(Po-Pá: 10:00-18:00 hod.)
Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2019
Hudba je lékem na trápení duše - Quintus Horatius Flaccus
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.