Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 10:00-18:00 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
10.09.2019
Akce Ortofon - sleva 5%
  Od 10.9.2019 akční sleva 5% na skladové zásoby produktů zn. Ortofon. Akce platí do výprodání zásob. číst celé
09.09.2019
Akční cena Chord Mojo: 9.990,-
Skvělý přenosný DAC Chord Mojo za akční cenu 9.990,- včetně DPH a dopravy! Akce platí do konce října 2019. číst celé
06.09.2019
Sonus faber Olympica Nova
Dnes v 11:00 byla v Rocky Mountain v Americe oficiálně novinářům představená nová řada reproduktorů OLYMPICA NOVA, která nahrazuje předchozí velice ús... číst celé
Zobrazit všechny novinky

AVcenter.cz s.r.o.
Jana Růžičky 1165/2a
148 00 Praha 414
Tel:   +420 226 210 810
Mob: +420 737 123 775


Proč právě AVcenter.cz?

  • prostor je klimatizován
  • bezproblémové parkování
  • bezbariérový přístup
  • lze platit kartou
  • bankomat (Fio) - 150m
  • Tax Free pro turisty

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Otevírací doba
  • Po-Čt: 10:00 - 18:00
  • Pá:        9:00 - 17:00
  • So-Ne: dle dohody
Kde nás najdete

AVcenter.cz s.r.o. 

Jana Růžičky 1165/2a 
148 00 Praha 414

 

Kontakty
Logo
AVcenter.cz
info@AVcenter.cz
(Po-Pá: 10:00-18:00 hod.)
Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2019
Hudba je lékem na trápení duše - Quintus Horatius Flaccus
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.