Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


KONTAKTY

AVcenter.cz s.r.o.
Jana Růžičky 1165/2a,
148 00 Praha 414
tel: (+420) 226 210 810, 604 605 355
info(a)AVcenter.cz
Bankovní účet: 2100130506 / 2010
Po-Čt: 10-13, 14-18; Pá: 9-13, 14-16:30

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 200,00 Kč (7,80 EUR)
skladem
naše cena 11 900,00 Kč (464,10 EUR)
skladem
naše cena 44 000,00 Kč (1 716,00 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 8 000,00 Kč (312,00 EUR)
není skladem
naše cena 4 190,00 Kč (163,41 EUR)
není skladem
naše cena 7 290,00 Kč (284,31 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Aktuální číslo časopisu "Stereo a Video" zdarma     Aktuální číslo časopisu "Stereo a Video" při nákupu nad 3.000,- Kč ZDARMA... arr3Accuphase. High-End legenda z Japonska Produkty japonské High-Endové značky Accuphase nově v naší nabídce. U nás k poslechu: Accuphase... arr3Novinky McIntoshMcIntosh pokračuje v uvádění dalších nových komponentů.   Po nedávném uvedení vlajkové lodě... arr3Lyngdorf RoomPerfect u nás k vyzkoušeníLingdorf DPA-1 Plně Digitální symetrický předzesilovač s integrovaným modulem RoomPerfect® -... arr3Novinka od ELAC: řada AdanteElac Adante Šéfkonstruktér Andrew Jones odpovídá na často kladené otázky týkající se konstrukčních...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů