Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.02.2019
Chord Hugo M Scaler skladem
Proč mít scaler (upsampler)? Nový, pokročilý M Scaler od Chordu zvládne  převést všechny digitální vstupy  až na 705,6, potažmo 768 kHz (dle základní... číst celé
15.02.2019
Bezdrátový reproduktorový systém McIntosh RS200
McIntosh RS200   Bezdrátový reproduktorový systém McIntosh RS200. Systém podporuje Apple AirPlay 2, má Bluetooth 5.0 konektivitu (AAC, Qualcomm apt... číst celé
03.02.2019
Přihlášení přes Facebook účet
Dnes bylo aktivováno přihlašování do e-shopu pomocí účtu na Facebook. To značně urychlí přihlášení i případnou registraci zákazníka.   číst celé
Zobrazit všechny novinky


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Show Room

Nakupování

Sociální sítě

 Platba kartou na prodejněComGateTax Free & Ověřeno zákazníky

AVcenter.cz s.r.o. 

  • Jana Růžičky 1165/2a, 148 00 Praha 414
  • Tel: +420 226 210 810
  • Mob: +420 604 605 355
  • Email: info(at)AVcenter.cz
  • Otevírací doba: 10:00-13:00, 14:00-18:00;
    v pátek 9:00-13:00, 14:00-16:30

 Facebook Twitter Google + 

Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2019

Hudba je lékem na trápení duše - Quintus Horatius Flaccus
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.