Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 10:00-18:00 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
10.09.2019
Akce Ortofon - sleva 5%
  Od 10.9.2019 akční sleva 5% na skladové zásoby produktů zn. Ortofon. Akce platí do výprodání zásob. číst celé
09.09.2019
Akční cena Chord Mojo: 9.990,-
Skvělý přenosný DAC Chord Mojo za akční cenu 9.990,- včetně DPH a dopravy! Akce platí do konce října 2019. číst celé
06.09.2019
Sonus faber Olympica Nova
Dnes v 11:00 byla v Rocky Mountain v Americe oficiálně novinářům představená nová řada reproduktorů OLYMPICA NOVA, která nahrazuje předchozí velice ús... číst celé
Zobrazit všechny novinky

AVcenter.cz s.r.o.
Jana Růžičky 1165/2a
148 00 Praha 414
Tel:   +420 226 210 810
Mob: +420 737 123 775


Proč právě AVcenter.cz?

  • prostor je klimatizován
  • bezproblémové parkování
  • bezbariérový přístup
  • lze platit kartou
  • bankomat (Fio) - 150m
  • Tax Free pro turisty

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Otevírací doba
  • Po-Čt: 10:00 - 18:00
  • Pá:        9:00 - 17:00
  • So-Ne: dle dohody
Kde nás najdete

AVcenter.cz s.r.o. 

Jana Růžičky 1165/2a 
148 00 Praha 414

 

Kontakty
Logo
AVcenter.cz
info@AVcenter.cz
(Po-Pá: 10:00-18:00 hod.)
Copyright © AVcenter.cz s.r.o. 1997-2019
Hudba je lékem na trápení duše - Quintus Horatius Flaccus
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.