Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


KONTAKTY

AVcenter.cz s.r.o.
Jana Růžičky 1165/2a,
148 00 Praha 414
tel: (+420) 226 210 810, 604 605 355
info(a)AVcenter.cz
Bankovní účet: 2100130506 / 2010
Po-Čt: 10-13, 14-18; Pá: 9-13, 14-16:30

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 3 480,00 Kč (135,72 EUR)
skladem
naše cena 39 000,00 Kč (1 521,00 EUR)
není skladem
naše cena 4 999,00 Kč (194,96 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 790,00 Kč (108,81 EUR)
není skladem
naše cena 890,00 Kč (34,71 EUR)
skladem
naše cena 10 990,00 Kč (428,61 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Recenze McIntosh MA252 na HiFi VoiceAmerický McIntosh vždy byl, je a patrně i bude značkou, kterou musíte po vizuálně stránce buď... arr3Arcam: nová řada HDAARCAM HDA Oproti starším produktům se jedná o výrobky za podobnou cenu, avšak doplněné o vynikající... arr3EISA Award 2018-2019  Vítězové EISA Awards 2018–2019                  ... arr3Novinka: McIntosh MC462Nový koncový stereo zesilovač McIntosh MC462 Power Output per Channel: 450 Watts @ 2, 4 or 8... arr3Accuphase. High-End legenda z Japonska Produkty japonské High-Endové značky Accuphase nově v naší nabídce. U nás k poslechu: Accuphase...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů