Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


KONTAKTY

AVcenter.cz s.r.o.
Jana Růžičky 1165/2a,
148 00 Praha 414
tel: (+420) 226 210 810, 604 605 355
info(a)AVcenter.cz
Bankovní účet: 2100130506 / 2010
Po-Čt: 10-13, 14-18; Pá: 9-13, 14-16:30

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 2 500,00 Kč (97,50 EUR)
skladem
naše cena 120 000,00 Kč (4 680,00 EUR)
skladem
naše cena 8 999,00 Kč (350,96 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 5 990,00 Kč (233,61 EUR)
není skladem
naše cena 2 254,00 Kč (87,91 EUR)
skladem
naše cena 17 490,00 Kč (682,11 EUR)
není skladem

NOVINKY

arr3Výpadek ČSOB a ERA online bankovníctví11.7.2018 Momentálně nefungují ČSOB a ERA online bankovní převody (online platební tlačítka), banka... arr3Showroom - klimatizováno30.5.2018 Pro vaše větší pohodlí pří poslechu nebo výběru zboží nainstalovali jsme do showroomu... arr3Accuphase. High-End legenda z Japonska Produkty japonské High-Endové značky Accuphase nově v naší nabídce. U nás k poslechu: Accuphase... arr3Novinky McIntoshMcIntosh pokračuje v uvádění dalších nových komponentů.   Po nedávném uvedení vlajkové lodě... arr3Aktuální číslo časopisu "Stereo a Video" zdarma    Aktuální číslo časopisu "Stereo a Video" při nákupu nad 3.000,- Kč ZDARMA...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě AVcenter.cz s.r.o., se sídlem Jana Růžičky 1141/7, 148 00 Praha 414, IČ 25119150, zapsané u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 51291 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů